Arsenal houdt Biglia ook in de gaten

Mathias Dumarey
| 81 reacties
Arsenal houdt Biglia ook in de gaten
Foto: © SC

Lucas Biglia kan niet alleen op de interesse vanuit Italië rekenen. Volgens de Britse kwaliteitskrant The Independent zou Arsenal de Argentijn ook op het verlanglijstje hebben staan.

Volgens de Britse krant zou Lucas Biglia in Londen de plaats van Alexandre Song moet innemen. De Kameroener vertrok vorige zomer richting FC Barcelona, maar nu blijkt dat de leemte die hij laat veel groter is dan werd verwacht. Biglia zou zijn plaats kunnen invullen.

Arsenal zou bereid zijn de vraagprijs van acht miljoen euro neer te tellen, maar The Gunners hebben waarschijnlijk nog wel alternatieven voor de positie van verdedigende middenvelder. Biglia heeft niet de beperking dat hij Europees niet meer inzetbaar zou zijn voor Arsenal gedurende de rest van het seizoen. De regel dat spelers die eerder al Europees speelden voor een ander teamw erd door de UEFA inmiddels afgeschaft.

Naast een verdedigende middenvelder wil Arsenal tijdens deze transferperiode ook nog graag een aanvaller, een flankverdediger en een centrumverdediger inlijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties