Gretarsson: "Komst Eidür belangrijk op én naast het veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Gretarsson: "Komst Eidür belangrijk op én naast het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Gretarsson stelde gisteren nieuwe aanwinst Eidür Gudjohnsen voor aan de pers. De spits maakte de gevoelige overgang van Cercle Brugge naar stadsgenoot Club Brugge. "Het is niet onze bedoeling om de relatie met Cercle te verzieken."

Sander De Graeve in Brugge

Gretarsson kwam terug op de gevoeligheid van deze transfer: “Ik hoop dat de relatie met Cercle hierdoor niet verslechtert. Dat is nooit onze bedoeling geweest. Wij willen ook dat Cercle zich kan redden maar we blijven profs. Ik hoop op een derby volgend seizoen in eerste klasse.”

Gretarsson was opgetogen met de transfer: “Hij legde een half uur geleden zijn medische testen af. Eidür halen was een kans en ik ben blij dat we ze gegrepen hebben. Hij is een superprof en hij was de beste man op het veld in de twee wedstrijden van Cercle die ik bijwoonde.”

Jonge spelers helpen

Gudjohnsen moet de jonge kern van Club helpen met zijn ervaring: “Hij kan onze jonge spelers helpen om hun hoogste niveau te halen. Eidür gaat ons helpen op én naast het veld. Ik ben erg blij dat deze transfer, die toch wat voeten in de aarde had, er gekomen is.”

Arnar Gretarsson is nog maar net bij Club Brugge: “Er is dus veel overleg gepleegd. Ik kan hier niet aankomen en meteen gaan zeggen het moet zo of zo. Club heeft een goede scoutingscel die hem hier in België zien spelen heeft terwijl ik nog in IJsland zat. Ze hebben dus inspraak gehad in de transfer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties