Pletikosa naar Club Brugge?

Mathias Dumarey
| 96 reacties
Pletikosa naar Club Brugge?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stipe Pletikosa zou wel eens de nieuwe goalie van Club Brugge kunnen worden. Dat meldt de Kroatische krant Sportske Novosti vanavond op zijn site. Momenteel speelt de doelman voor het Russische FK Rostov.

Het is al langer bekend dat Club Brugge een nieuwe topdoelman zoekt. Bojan Jorgacevic lijkt nu al afgeschreven door coach Juan Carlos Garrido en voorlopig is Vladan Kujovic de minst slechte keuze voor de Spanjaard. 

Marko Naletelic, de zaakwaarnemer van Pletikosa, heeft ondertussen al bevestigd dat er gesprekken zijn met Club Brugge. Eind deze week zou de transfer al kunnen afgerond worden. Momenteel verblijft de doelman in Abu Dhabi waar hij op trainingskamp is met zijn club Rostov. Willen de Russen nog een som krijgen voor hun keeper, moeten ze hem wel deze maand van de hand doen want in juni is hij einde contract.

Anderzijds zien ze in Rostov hun aanvoerder liever niet vertrekken. Toen ze het nieuws vernamen van de concrete interesse van Club Brugge, boden ze Pletikosa prompt een contractverlenging aan tot 2016 aan dezelfde voorwaarden van zijn huidig contract. Volgens de krant zou dat voor een doelman van 34 een buitengewoon aanbod zijn geweest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties