Perbet vervolmaakt het seizoen in Spaanse tweede klasse

Perbet vervolmaakt het seizoen in Spaanse tweede klasse
Foto: © SC

Jérémy Perbet zal dit seizoen geen topschutter worden in de Jupiler Pro League. De Franse aanvaller verlaat per direct Bergen om een Spaans avontuur aan te gaan. Dat staat te lezen op de website van de Henegouwse club.

Perbet heeft een contract op huurbasis getekend bij tweedeklasser Villarreal tot het einde van het seizoen. De Spaanse ploeg heeft wel een aankoopoptie op de Franse spits van Bergen weten te bekomen.

De kans dat Bergen nog Play-off I zal halen werd zeer klein, waarop Perbet een nieuw avontuur wou aangaan in het buitenland. Villarreal is nog volop in strijd voor een promotieplaats, dus kan Jérémy Perbet mogelijks goed gebruiken. Zondag vertrekt hij naar Spanje, maandag zijn er de medische testen.

“Ik ben heel blij om een nieuwe uitdaging te kunnen aangaan bij een grote club die niet zo lang geleden nog schitterde in de Champions League. Het doet me pijn dat ik Bergen verlaat. Dankzij deze club heb ik me volop kunnen ontwikkelen in België. Mijn ploegmaats hebben me gebracht waar ik nu sta”, zei de speler in een reactie op de website.

Bergen wil zijn speler veel succes toewensen tijdens zijn Spaans avontuur en danken voor alle doelpunten die de Fransman maakte voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties