Schorsing van Pocognoli is volgens jullie terecht

Schorsing van Pocognoli is volgens jullie terecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastian Pocognoli kreeg in zijn debuutwedstrijd bij Hannover 96 meteen rood voor een trap aan het adres van Fagner. De Belg kreeg daarvoor drie speeldagen schorsing. Dat vinden jullie een terechte straf.

De trap van Pocognoli bracht veel teweeg in de Duitse media. De vraag was vooral of het ging om een bewuste trap, maar sowieso was het geen goede binnenkomer voor de Belg bij Hannover.

Maar liefst 74% van jullie vindt dat het een vuile overtreding was en dat hij drie speeldagen schorsing verdient. 16% oppert dat het niet met opzet was en zou dan ook geen zware straf uitspreken. Een kleine 10 percent extra gelooft ook niet in het opzet, maar vindt de straf verder wel logisch. Amper 4% zou een nog langere straf hebben uitgesproken.

En dan is er ook vandaag weer een facebookvraag, waarin we vooruitblikken naar de bekerwedstrijd tussen Anderlecht en Racing Genk van morgen. We stellen jullie de vraag wie het gaat halen en met hoeveel doelpunten verschil. Reageer op onze vraag van de dag op onze Facebookpagina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties