Reactie Refaelov: "Dit was voor mijn zwangere vrouw"

Refaelov: "Dit was voor mijn zwangere vrouw"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov raakte eindelijk van de Brugse bank af. Coach Garrido zal het zich niet beklagen, want de Israëliër speelde een heel sterke wedstrijd en bekroonde die ook met een prachtig doelpunt.

Het was Refaelov die de 2-1 aantekende tegen OH Leuven na een mooi één-tweetje met Gudjohnsen. "Het was een leuke week", lachte hij achteraf. "Ik scoorde een heel mooi doelpunt voor de nationale ploeg en vandaag weer een belangrijke. De pass van Gudjohnsen was inderdaad wel heel mooi."

En blijkbaar hadden de twee vooraf afgesproken wat ze gingen doen. "Voor hij inviel riep hij even naar me: 'Rafa, één-twee spelen?' Hij vroeg het me echt en vijf minuten later doen we het ook effectief. Mooier kon niet."

En ook Refaelov zelf voelde aan dat hij ging scoren. Zijn vrouw is 30 weken zwanger en hij draagt zijn goal dan ook op aan de toekomstige moeder van zijn kind. "Voor de wedstrijd had ik haar gezegd dat ik voor haar ging scoren", knipoogde hij. "Dit is voor haar. Of we al weten wat het wordt? Ja, een jongen, maar de naam hou ik nog voor mezelf."

Over zijn bankzittersstatuut wou hij veel minder kwijt. "Ik wil er niet over praten", bleef Refaelov herhalen. "Dat is het verleden, nu is het tijd voor een nieuwe pagina."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties