Reactie Trajkovski: "Ik hoop tweede te worden"

Trajkovski: "Ik hoop tweede te worden"
Foto: © SC

Aleksandar Trajkovski stond na lange tijd nog eens in de basis bij Zulte Waregem. Hij zette Mbaye Leye op weg naar het eerste doelpunt en strooide ook in de tweede helft nog enkele mooie passes rond.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het was geleden van tegen Kortrijk (op 8 december, nvdr) dat ik nog eens in de basis stond. Ik ben zeer tevreden van deze wedstrijd. Ik speelde een goede wedstrijd en hoop meer kansen te krijgen om te spelen. Misschien kan ik de volgende keer scoren. Ik ben zeker niet ontgoocheld dat ik weinig speelde, want de resultaten van het team zijn goed”, aldus Trajkovski.

“We moeten het match per match blijven bekijken, maar ik hoop dat we tweede kunnen blijven in de stand. Het was al bij al een makkelijke winst. Waasland-Beveren is natuurlijk min of meer gered, dus voor hen hoefde het niet zo hard als voor ons”, meent de Macedoniër.

Hij hoopt in maart ook te kunnen meespelen in de kwalificatiewedstrijden tegen België: “Ik hoop minstens weer te mogen invallen tegen België. Ik denk wel dat het moeilijk wordt om iets te rapen tegen de Rode Duivels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties