Interview Biglia: "Match tegen Zulte Waregem nog belangrijker dan Club"

Biglia: "Match tegen Zulte Waregem nog belangrijker dan Club"
Foto: © SC

Lucas Biglia blikte donderdag vooruit op de topper tegen Club Brugge. De Argentijn ziet de West-Vlamingen nog steeds als concurrent, maar vindt de wedstrijd tegen Zulte Waregem nog belangrijker.

De stand in eerste klasse geeft hem ook gelijk. Bij winst zet Anderlecht Club al op een achterstand van 21 punten. Dat zijn tien punten in de play-offs, wat nog veel blijft om in te halen op tien wedstrijden. Bij verlies kan KV Mechelen zelfs over blauw-zwart springen. "Daarmee houden we ons wel niet bezig", aldus Biglia. "Voor ons telt de winst en wie er in PO I zit, blijft gelijk."

"Onze grootste concurrent is Zulte Waregem. De match van woensdag is dan ook nog belangrijker dan die van zondag, want we willen ook hen op achterstand zetten", vervolgde de kapitein van paars-wit.

Ondertussen blijft ook zijn maatje Matias Suarez en zit Anderlecht met een nooit gekende aanvallende weelde. "Dat maakt dat iedereen zich op training 100 procent moet geven en dat maakt ons beter. We zijn groeiende en hopen snel ons niveau van het einde van 2012 terug te vinden", besloot Biglia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties