"Beste Suk nog niet gezien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
"Beste Suk nog niet gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat de degradatietopper tussen Beerschot en Lierse op het programma. Bij 'De Mannekes' hopen ze dat hun Nederlander, Joey Suk hen aan de drie punten kan helpen. Thibaut Van Acker is alvast overtuigd van de kwaliteiten van de zijn ploegmakker.

Van Acker speelt bij Beerschot in defensieve middenvelderrol en dat is toch zijn geliefkoosde positie. “Op die positie voel ik mij het beste. Aanvallend heb ik ook mijn kwaliteiten, maar in eerste instantie hou ik me toch bezig met de organisatie”, begint de huurling van Club Brugge in Het Nieuwsblad.

De jonge middenvelder heeft niets dan lof voor zijn collega Joey Suk, die net voor hem speelt op het middenveld. “Hij heeft veel kwaliteiten. Zijn infiltraties zijn een sterk wapen. Hij heeft de overstap van de Nederlandse tweede klasse naar de Belgische competitie goed verteerd”, is Van Acker enthousiast over de Nederlander.

Het samenspel met Joey loopt erg goed. “Laat hem het aanvallend maar op hem nemen, ik knap het defensieve werk wel op. Trouwens, de beste Suk hebben jullie nog niet gezien, die moet er nog aankomen”, besluit Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties