Zulte Waregem absoluut niet opgezet met afgelasting

Zulte Waregem absoluut niet opgezet met afgelasting
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi - Zulte Waregem ging gisterenavond niet door. De West-Vlaamse club stelt zich ernstige vragen bij de gang van zaken en onderzoekt of het stappen kan ondernemen. Dat blijkt uit een persbericht van de club.

“Omdat het veld in Charleroi er keihard en glad bijlag, is op aangeven van de scheidsrechter beslist om de wedstrijd van gisteravond af te gelasten. Om 15u57 kregen we nochtans officieel via de kalendermanager van de Pro League te horen dat de match kon doorgaan na consultatie van alle partijen (veiligheidsdiensten, KMI, clubs, rechtenhouders, Supportersfederatie Profclubs, …). Ruim een uur later werd de match plots afgelast na een bijkomende keuring door arbiter Geldhof”, staat te lezen in het bericht.

Dat de wedstrijd alsnog werd afgelast, vindt Essevee vreemd. “Het roept ergernis op. SV Zulte Waregem stelt zich ernstige vragen of er alles aan gedaan is om de wedstrijd door te laten gaan, zoals gestipuleerd in het bondsreglement. De club eist dan ook dat hier maatregelen worden getroffen.”

Als klap op de vuurpijl werd ook nog eens zonder overleg met de club beslist dat de wedstrijd zal worden ingehaald op zondag 3 maart. Zulte Waregem onderzoekt welke stappen het kan ondernemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties