El Clásico live te bekijken

Redactie
| 4 reacties
El Clásico live te bekijken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona en Real Madrid kruisen vanavond de degens in de terugwedstrijd van de halve finales in de Copa del Rey. Via Unibet TV kan u deze wedstrijd helemaal gratis live bekijken. Wie gaat zich plaatsen voor de finale?

In de heenwedstrijd had Fabregas Barcelona op voorsprong geschoten, maar tien minuten voor tijd maakte Varane de terugwedstrijd nog spannend. Volgens een poll die we hier op Voetbalkrant.com hebben gehouden is Barcelona licht favoriet om de finale te halen. Daarin wacht mogelijk het Atlético Madrid van Thibaut Courtois.

Dankzij Unibet TV kan je El Clásico helemaal live volgen. De wedstrijd begint om 21 uur. Om gratis te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Gaat Pepe ook vanavond over de rooie? En belangrijker: krijgt hij een rode kaart? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Pepe wordt uitgesloten, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 960 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties