Reactie Janssens kwaad op Nzolo

Jens Van der Borght
| 25 reacties
Janssens kwaad op Nzolo
Foto: © SC

Oostende won vandaag in de laatste minuten op het veld van Eendracht Aalst. Chris Janssens was na afloop allesbehalve tevreden over de wedstrijdleiding.

“Als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd, verdiende beide ploegen hun punt. In de eerste helf waren wij beter en in de tweede helft Oostende. Zij hadden toen meer balbezit en het betere van het spel”, vertelt Janssens op de persconferentie.

“Maar spijtig genoeg krijgen we in de laatste minuten dan die goal tegen. De bal komt vanop drie meter tegen de arm. Sommige arbiters fluiten hem, sommigen niet. Maar als je dan ziet dat wij vijf minuten later een zuivere penalty worden ontnomen, kan ik alleen maar besluiten dat er niet consequent is gefloten door Nzolo”, alsdus de Aalst-trainer.

Na afloop van de wedstrijd kwam Nzolo nog iets zeggen tegen de assistent-coach van Chris Janssens. “De scheidsrechter kwam na afloop zeggen tegen mijn assistent, dat we twee minuten voor onze penaltyfase de bal er maar hadden moeten intrappen. In België kan zoiets blijkbaar."

Over de wedstrijd van zijn team was de coach wel tevreden: Ik zag veel weerbaarheid en regelmatig goed voetbal op het middenveld. Alleen blijft scoren voor ons een probleem. We hadden drie à vier reuzekansen, maar geen enkele ging er in. We hebben nu nog vijf matchen te gaan, waarvan we er nog één moeten winnen om ons te redden. Met dit Aalst ben ik zeker dat het zal lukken. Dit team heeft kwaliteit genoeg om in tweede klasse mee te draaien”, besluit Janssens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties