Werder Bremen wil De Bruyne houden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Werder Bremen wil De Bruyne houden
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Kevin De Bruyne? Volgens de laatste berichtgevingen zou Chelsea de Rode Duivel komende zomer van de hand willen doen. Leverkusen zou de grootste kandidaat zijn om de middenvelder in te lijven, omdat Chelsea een speler van de Duitse club wil.

Onlangs maakte Leverkusen zijn interesse in Kevin De Bruyne kenbaar. De Duitse nummer drie voegde daar ook aan toe dat het zou proberen om Chelsea te verleiden met hun aanvaller André Schürrle. The Blues zouden daar wel oren naar hebben en zouden willen praten over een mogelijke ruildeal.

Dat zou betekenen dat De Bruyne Chelsea na één seizoen alweer zou verlaten. De ex-Genkspeler kwam niet één officiële wedstrijd aan de aftrap bij de Londense club en zijn verhaal lijkt er al ten einde. Ook Werder Bremen zou alles in het werk willen stellen om de middenvelder definitief over te nemen.

Sportief directeur van de club, Thomas Elchin, vertelde het volgende over de middenvelder: “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we Kevin graag voor de club zouden behouden. Wij zijn de ideale club voor hem.” Benieuwd waar de Rode Duivel volgend seizoen speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties