Verbist krijgt zijn plaats terug tegen Kortrijk

Verbist krijgt zijn plaats terug tegen Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Verbist staat vanavond in de terugwedstrijd van de Beker van België terug in het doel tegen Kortrijk. De keeper werd enkele weken geleden vervangen door Jo Coppens, maar mag voor het begin van PO III zijn plaats terug innemen.

"Zowel voor mijn verwijdering als erna heb ik uitvoerig gesproken met de trainer", zegt Verbist in Het Nieuwsblad. "De nieuwe regeling zou pas ingaan bij de start van Play-off 3 maar hij vond het beter dat we er al mee begonnen voor de bekermatch tegen Kortrijk."

Foeke Booy wou Coppens evenveel kansen geven, maar grijpt nu toch terug naar Verbist. "Ik ben altijd hard blijven werken en de motivatie en inzet waren nooit weg. Ik heb ook altijd gezegd dat het belang van de ploeg primeerde boven dat van het individu."

Coppens deed het trouwens niet veel beter. Verbist kon ook weinig verweten worden. "We hadden een heel open en constructief gesprek. Ik vond zelf niet dat ik echte fouten had gemaakt. Natuurlijk zijn er altijd fases en tegengoals waarbij je misschien anders of beter had kunnen doen maar blunders waren er toch niet bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties