Reactie Kljestan: "Vertrouwen putten uit prestatie"

Kljestan: "Vertrouwen putten uit prestatie"
Foto: © SC

Sacha Kljestan zag zijn ploeg een goede match spelen. Zoals het voor een mediagetrainde Amerikaan hoort, wou hij achteraf enkel het positieve benadrukken. Maar natuurlijk was ook hij enorm teleurgesteld.

"Op twee stilstaande fases krijgen we twee goals tegen. Natuurlijk mag je dan ontgoocheld zijn", zei Kljestan. "En bij die tweede goal heb ik het gevoel dat ik de bal correct verover, maar er wordt toch voor een fout gefloten. Dat is zuur, want uit die fase valt de tweede goal. We moesten hier altijd gewonnen hebben. Maar we kunnen veel vertrouwen putten uit onze eerste helft. Het enige wat beter moet is scoren!"

Volgend weekend staat de verplaatsing naar Standard op het programma. "We moeten positief blijven. Natuurlijk is Standard altijd een moeilijke verplaatsing, maar we deden vandaag veel goede dingen waar we ons aan kunnen optrekken. En twee slechte dingen en daar moeten we aan werken."

Ondertussen zal de druk nog iets groter worden. "Maar wij worden kampioen. Daar ben ik zeker van. Er zal altijd druk zijn. Zolang je bovenaan staat kijkt iedereen naar onze rug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties