Reactie Vadis: "Heb veel defensief werk opgeknapt"

Fabian Morren
| 7 reacties
Vadis: "Heb veel defensief werk opgeknapt"
Foto: © SC

Club Brugge won met 1-4 en Vadis Odjidja scoorde twee keer op Lokeren. "Ik wilde de strafschop eigenlijk aan Bacca laten", vertelt de middenvelder.

"In de eerste twintig minuten was het niet goed en Lokeren kwam met een beetje geluk op voorsprong. Die twee goals van ons voor rust waren echter zeer belangrijk. Er was veel beweging en we vonden vlot de vrije man", aldus Odjidja.

Vadis scoorde de 1-3 vanaf de stip. Het was echter wel een onterechte strafschop. "Ja, ik heb de beelden geizen. Het was inderdaad geen penalty. Waarom ik hem nam? Ik voelde me goed, al wilde ik hem eigenlijk aan Bacca laten. Maar hij zei dat ik de strafschop mocht trappen als ik me goed voelde", vertelt de middenvelder.

Later scoorde de middenvelder ook de 1-4. Een knap doelpunt overigens. "Inderdaad, maar die goal was de verdienste van de hele ploeg. We zetten hoog druk, waardoor we de bal recupereerden. Ik wilde eigenlijk een assist geven aan Lestienne, maar hij had een bewaker. Daarom trapte ik zelf."

Zo heeft Vadis een ruim aandeel in de zege van Club. "Ik ben blij dat ik de ploeg heb kunnen dienen. Ik leverde ook defensief veel arbeid. Toegegeven: het zat ook wel een beetje mee voor ons." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties