Alessio Staelens na eerste selectie: "Dubbel gevoel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Alessio Staelens na eerste selectie: "Dubbel gevoel"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend was er een familiefeestje in de dug-out van Cercle Brugge. De eerste overwinning van groen-zwart in Play-Off III was ook meteen de eerste selectie voor Alessio Staelens, zoon van hoofdtrainer Lorenzo.

Alessio Staelens kreeg vrijdagavond na de beloftenwedstrijd te horen dat hij een eerste selectie voor de fanion van Cercle beet had. Pikant detail: vader Lorenzo (foto) maakte dat weekend zijn comeback als T1 van De Vereniging. “Ik moet toegeven dat ik met een dubbel gevoel zat toen ik het nieuws van mijn selectie vernam”, aldus Alessio in Het Nieuwsblad. “Ik wist meteen dat er kritiek zou komen van bepaalde personen. Maar ik kan je verzekeren dat mijn pa dubbel zo streng is voor mij als voor een andere speler.”

Vader en zoon hebben duidelijke afspraken gemaakt rond de unieke situatie. “We rijden soms samen naar de training” vervolgt Alessio. “Maar van zodra we op Jan Breydel zijn, spreek ik hem aan met coach. Ik kan toch moeilijk papa zeggen? De ploegmaats hebben er wel al grapjes over gemaakt. Maar de meeste reacties waren positief.”

De achttienjarige middenvelder kwam echter niet in actie tegen Beerschot AC. “Het belangrijkste doel is nu de redding van Cercle. Al zou het wel leuk zijn om eens te kunnen invallen”, aldus Alessio. “Het is me wel opgevallen dat mijn vader enorm zenuwachtig is als hoofdcoach. Zo kende ik hem nog niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties