Hazard: "Het zal moeilijk worden om tweede te blijven"

Hazard: "Het zal moeilijk worden om tweede te blijven"
Foto: © SC

Thorgan Hazard heeft zichzelf een voornaam aangemeten. Er wordt niet langer steeds over 'de broer van' gesproken. En de speler van Zulte Waregem heeft nog ambities met Essevee.

"Ik heb dit seizoen getoond wie ik ben", vertelt hij in S/V Magazine. "Daarnaast heeft de ploeg al een geweldig seizoen gespeeld. Een tweede plaats op acht matchen van het einde, dat had in de zomer niemand durven dromen. Ook al lukt het niet elke week even goed, de wil om goed te voetballen en om aan te vallen was er altijd. Die filosofie ligt mij wel. En de sfeer is altijd prima geweest. Hadden er rotte appels tussen gezeten, dan had ik me niet zo gemakkelijk kunnen integreren."

Zulte Waregem begint zich stilaan bewust te worden van de mogelijkheden. "Wanneer je wint van Anderlecht en Genk groeit het vertrouwen en besef je dat het geen toeval is. We hebben de kwaliteiten en we willen nog een mooi einde aan het seizoen breien. We willen een Europees ticket pakken. Het zal moeilijk worden om tweede te blijven want de grote ploegen gaan er alles aan doen om ons daar weg te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties