Interview Fernandez: "Ze niet laten voetballen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Fernandez: "Ze niet laten voetballen"
Foto: © SC

AA Gent staat voor de dubbele confrontatie met Lierse, op papier de zwakste tegenstander van de poule. De Gentenaars zijn het aan hun status verplicht om zes op zes te halen, maar coach Victor Fernandez wil Lierse niet onderschatten.

AA Gent moet Zukanovic en Neto missen door schorsing. "Die spelers waren er altijd bij, het is dus een onbekende factor wat hun afwezigheid teweeg zal brengen. Ik heb echter vertrouwen in mijn team, we moeten nu niet spreken over de spelers die er niet bij zullen zijn."

Beide spelers zijn geschorst op het moment dat Gent tegen de op papier zwakste ploeg aantreedt. "Ik heb liever dat ze niet geschorst zijn. Lierse verdient ook respect. Het is een ploeg die toch altijd wil voetballen. Ze hebben ook goede technische spelers. Als we hen te veel tijd en ruimte geven om na te denken, wordt het gevaarlijk. We moeten zeker geconcentreerd blijven."

Sergio Padt zit voor het eerst onder Fernandez in de selectie na een lange blessure. "Hij heeft nu vooral wedstrijdritme nodig, daarom speelt hij ook bij de beloften. Fysiek is hij volledig klaar om te concurreren. Boeckx is echter in topvorm, Padt zal nog even moeten wachten."

SDG

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties