Reactie Van Damme: "Hij ging er mooier in dan verwacht"

Van Damme: "Hij ging er mooier in dan verwacht"
Foto: © SC

Joachim Van Damme opende met een mooie goal de score aan Den Dreef. KV Mechelen veerde op na de mindere prestatie van vorig weekend op Waasland-Beveren.

Van Damme mocht door de schorsing van Steven De Petter nog eens op het middenveld opdraven. "Persoonlijk voel ik me het best op deze positie, maar het is logisch dat ik me schik naar de keuze van de trainer", zegt de rijzige speler op de site van de club. "We moesten vanavond reageren na onze prestatie van vorige week en dat hebben we gedaan."

Van Damme schoot de openingstreffer mooi voorbij de Leuvense doelman. "Uiteraard ben ik erg tevreden met mijn doelpunt, al ging hij wel mooier binnen dan ik oorspronkelijk had gedacht. Na de uitslagen van vanavond is weer alles mogelijk. Ik hoorde dat Mechelen geen zin had in POII, maar dat klopt echt niet. Vroeger op vakantie gaan zit er toch niet in, want hoe slechter we spelen, hoe langer we moeten trainen. Geloof me, de motivatie is zeker aanwezig om de komende wedstrijden winnend af te sluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties