Reactie Jos Van Hout: "Maatschappij bestaat uit flemers"

Jos Van Hout: "Maatschappij bestaat uit flemers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot degradeert na verlies op het veld van Cercle Brugge naar tweede klasse. Ook materiaalmeester Jos Van Hout was teleurgesteld na de wedstrijd. Hij gaf een moedige getuigenis voor de camera's van Sporting Telenet.

“Ik vind het heel erg. Ik ben 81 jaar en ik ga er mee stoppen denk ik. Een stapje terugzetten, ik ben op leeftijd gekomen. Stilaan mezelf terugtrekken, het is welletjes geweest. Voor mij is het voorbij, finito - al zal ik zeker nog komen kijken naar Beerschot. Maar Beerschot gaat niet kapot. Antwerp is ook nog niet kapot en die zitten al tien jaar in tweede klasse.”

“Vanoppen heeft het fantastisch goed bedoeld, maar hij heeft te veel ineens proberen doen. Dan zitten er haaien te wachten in de stad. Hij is te impulsief, te hevig. Hij valt iedereen aan, dat mag hij niet doen. De maatschappij bestaat uit flemers. Hij is te rechtuit", aldus Van Hout.

De materiaalmeester keek ook al even naar de toekomst van de Antwerpse clubs: “Er gaat een fusie van komen. Wij zijn daar tegen, Antwerp is daar tegen. Maar we staan er beiden slecht voor, dus we zullen allemaal een knieval moeten doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties