Reactie Verbist: "Beerschot speelde zijn beste wedstrijd"

Verbist: "Beerschot speelde zijn beste wedstrijd"
Foto: © SC

Bram Verbist pleegde een soort van 'vadermoord' tegen Beerschot. De doelman is immers afkomstig uit de jeugdopleiding van het voormalige Germinal Beerschot en speelde er vijf seizoenen. Nu zorgde hij met Cercle Brugge voor de degradatie van zijn voormalige club.

Daar was Verbist echter niet mee bezig. "Ik ben gewoon blij dat we het gehaald hebben", zei de goalie. "Als we vandaag niet gewonnen hadden, moesten we naar Beerschot en daar had het nog alle kanten uit gekund. Het is op details aangekomen. Ik vond Beerschot veel beter spelen dan in de vorige matchen. Ik denk dat het hun beste wedstrijd was, maar wij stonden ook goed georganiseerd."

"Stilletjes komen die automatismen toch in de ploeg nu we al drie keer met dezelfde spelers begonnen zijn", vervolgde Verbist. "En een pluim voor 'Mush' (Bakenga, nvdr.). Die jongen heeft het de laatste weken niet gemakkelijke, maar hoe hij die kans afmaakt, was toch grote klasse. En nu naar die eindronde. We zitten vol vertrouwen in een goede afloop na die laatste wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties