Vadis dan toch niet onder het mes

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Vadis dan toch niet onder het mes
Foto: © SC

Vadis Odjidja moet dan toch niet onder het mes. De middenvelder hoopt zelfs om speelklaar te geraken voor de slotwedstrijden van play-off I.

Gisteren meldden we u dat het seizoen van Vadis voorbij is. De clubdokters op Jan Breydel vreesden zelfs eventjes voor een beenbreuk nadat de middenvelder uitviel op training. Een operatie zou noodzakelijk geweest zijn om de blessure aan knie en kuitbeen optimaal te laten genezen.

Het Laatste Nieuws laat echter weten dat de Rode Duivel dan toch niet onder het mes moet. De dokters slaagden er namelijk in om het kuitbeen zonder chirurgische ingreep opnieuw op zijn plaats te duwen. Een dergelijke behandeling kan enkel bij uitzonderlijke gevallen en onder volledige narcose.

“Nadat Vadis onder verdoving ging, slaagden de dokters erin om het kuitbeen op zijn plaats te duwen”, verduidelijkt Club. “Dit is wegens spierspanningen enkel mogelijk onder volledige verdoving. Vadis zal dit seizoen niet meer in actie komen, maar het is een goed teken voor zijn revalidatie.”

De middenvelder zelf liet echter al optekenen dat hij hoopt om tegen de slotwedstrijd(en) in play-off I opnieuw speelklaar te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties