Reactie Nuytinck: "We moeten het leren afmaken"

Nuytinck: "We moeten het leren afmaken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck kon het niet geloven. Anderlecht miste alweer een penalty en toch had zijn ploeg het balbezit gedurende het grootste deel van de wedstrijd.

"We hadden veel balbezit", zuchtte Nuytinck. "En dan krijg je twee 'klotegoals' tegen en nog schrijnender is dat we weer een penalty missen. In de kleedkamer was het achteraf heel stil. Het is eigenlijk onwaarschijnlijk. Nu voetballen we goed, maar komen die doelpunten er niet uit."

En dat frustreerde Nuytinck nog het meest. "We moeten het leren afmaken. Zoals we voor de 1-0 voetbalden hadden we al lang moeten scoren. Maar nu doen we dat niet en dan kan Club op de counter spelen. En op zo'n belangrijk moment dan nog een strafschop missen... Dat is het jezelf aandoen. Als je geen wedstrijden wint, is het mentaal ongelooflijk lastig. Dit is ontzettend klote."

Nuytinck kwam tegen de wendbare Lestienne meer dan eens in de problemen. "Lestienne kende ik niet zo goed, maar het is echt wel een heel goede speler. Maar wij hebben ook de ruimte gegeven en met zijn snelheid kan hij zo levensgevaarlijk worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties