Reactie Ruytinx: "Kapot aan einde van de wedstrijd"

Ruytinx: "Kapot aan einde van de wedstrijd"
Foto: © SC

Bjorn Ruytinx wachtte dit seizoen wel heel erg lang om er eentje te maken. maar beter laat dan nooit: een belangrijk doelpunt was het voor OHL. De doelpuntenmaker was heel tevreden met het doelpunt.

Aernout Van Lindt in Beveren

"Het was een belangrijke goal. Het was mijn eerste volledige wedstrijd sinds juni vorig jaar, dus was ik blij dat ik kon scoren. Een doelpunt maken is altijd leuk natuurlijk. Aan het einde van de wedstrijd zat ik helemaal kapot."

"We hebben gevochten voor dit moment. Dat doelpunt is het mooiste moment voor een speler, maar we moeten vandaag het collectieve benadrukken. We hebben met het hele team zeer goed gespeeld. Dat was onze sterkte vandaag."

"Ik heb er al een paar keer dichtbij gezeten, maar het was altijd net niet tijdens mijn invalbeurten. Nu mocht ik starten. Na een uur gingen we dan wel zien, maar ik kon met tot het einde van de wedstrijd helemaal storten in het verhaal en alles geven voor het team."

"We moeten het nu wedstrijd per wedstrijd bekijken. Hopelijk hebben we een vol huis tegen Gent. We hebben thuis nog niet laten zien waartoe we in staat zijn, dus moeten we dat in die wedstrijd eens doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties