Reactie Lazic: "Tweede goal op mijn conto"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Lazic: "Tweede goal op mijn conto"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren-doelman Jugoslav Lazic moest aan het begin van de eerste helft de geblesseerde Copa vervangen. Uiteindelijk moest de aimabele Serviër zich tweemaal omdraaien. De tweede keer, op een schot van Refaelov, zag hij er niet goed uit.

Sander De Graeve in Brugge

"Die bal van Refaelov kwam van zo'n 20 meter en was erg hard. Ik wou hem met één hand wegboksen, maar de bal veranderde nog wat van richting waardoor ik hem mis. Misschien moest ik hem met twee handen proberen tegenhouden. Die Puma-ballen veranderen wel vaker van richting als je ze heel hard trapt, we hebben er een hele week mee getraind."

Bij de eerste goal van Club treft Lazic minder schuld. "Die was gewoon heel erg goed getrapt van Lestienne. Hij krult hem perfect naar de verste hoek. Die was echt niet te pakken." Lazic moest vroeg invallen voor Copa, die met zijn hoofd tegen de paal knalde en lang buiten westen was.

"Als tweede doelman moet je altijd klaar zijn om in te vallen en je job te doen. Ik vind het heel jammer voor Copa en hoop dat het niet al te ernstig is, maar ondanks dat foutje ben ik klaar om de volgende wedstrijden in doel te staan. Ik ga deze week erg hard werken op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties