Reactie Been: "De titel is niet voor ons dit jaar"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Been: "De titel is niet voor ons dit jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been won met Genk de Beker van België maar na de nederlaag tegen Anderlecht is Genk wel uit titelkoers geslagen. Dat weet ook de coach die hoopt in de resterende twee wedstrijden nog te kunnen strijden voor de tweede plaats.

Robby Morren in Genk

"Dit is voetbal. We verdienden de nederlaag niet", vond Been. "De kans die Anele mist is een belangrijk moment. Beide ploegen gingen vol voor de winst en namen risico. De bal viel dan goed voor Anderlecht, het is ongelooflijk hoe zo'n bal binnen kan gaan."

"Wij hebben een geweldige mentaliteit getoond. Drie dagen geleden hebben wij de bekerfinale gespeeld maar dat was er niet aan te zien. Julien heeft een sterke wedstrijd gespeeld en ook Kara speelde erg goed en scoorde een wondermooie goal."

"Anderlecht is vandaag de gelukkigste geweest. Met de halve finale van de beker zat ik hier met een glimlach, nu is John gelukkig."

"We hebben een geweldig seizoen gespeeld. Er resten ons nog twee matchen maar de titel is niet voor ons dit jaar. We gaan proberen nog twee keer te winnen en misschien kunnen we zo nog de tweede plaats pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties