Reactie Verboom: "Hou niet van verliezen"

Verboom: "Hou niet van verliezen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bryan Verboom mocht tijdens de rust invallen op het veld van Lokeren, nadat Bruno Godeau een beetje last had van de hamstrings. De verdediger dankte voor de invalbeurt met een mooie voorzet die leidde tot de aansluitingstreffer.

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Ik wou dat we wonnen. Ik ben me snel beginnen opwarmen toen ik hoorde dat Godeau wat last had. Het ging niet om mijn kans nemen of revanche, ik wilde gewoon de punten pakken. Ik hou niet van verliezen.”

“We hebben alles gegeven in de tweede helft. Dat ik nu mijn eerste assist van het jaar achter mijn naam heb staan is mooi. We hadden op training al zoiets geprobeerd qua ingestudeerd nummertje, maar pas op het moment beslist dat we het zouden doen.”

“Sportief was het wel mijn revanche na vorige week. Toen was het niet super, nu was het wel knap. Fysiek gaat alles goed en nu moeten we denken aan Club Brugge. De volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Dat zeiden we voor Lokeren, dat zeggen we nu over Club Brugge. Het worden nog twee matchen snel na elkaar, met weinig tijd ertussen. We moeten nu dus goed recupereren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties