Reactie Gorius: "Ik ben toch trots op ons seizoen"

Frank Deckers
| 5 reacties
Gorius: "Ik ben toch trots op ons seizoen"
Foto: © SC

Racing Genk heeft er alles aan gedaan tegen Anderlecht, maar de Limburgers verloren door een frommelgoal op het einde van de wedstrijd. Ondanks de teleurstelling is Julien Gorius toch fier op het seizoen van Genk.

“Dat we in de slotminuten toch nog met lege handen achterblijven is een grote ontgoocheling. De 1-2 is ook niet helemaal verdiend, maar het betekent wel dat we onze ambities voor de titel mogen opbergen”, aldus Gorius. “Mathematisch zijn we misschien nog niet helemaal uitgeschakeld, maar dit zie ik toch niet meer goedkomen. We hebben tegen een sterk Anderlecht 90 minuten lang alles gegeven, maar het heeft niet mogen zijn”, laat de middenvelder weten.

Tegen Anderlecht speelde Gorius een van zijn sterkste matchen van het seizoen, maar tijdens de bekerfinale zat de middenvelder nog op de bank. “Het was een ontgoocheling dat ik in de finale op de bank belandde, iedereen wil immers een finale spelen”, zegt Gorius. “We blijven door een heel stomme goal op het einde met lege handen achter. Dat tweede doelpunt van Anderlecht is meer dan waarschijnlijk het kampioenengeluk, maar ondanks deze nederlaag ben ik toch heel fier op ons seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties