Hoefkens: "Nieuwe tattoo bij titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Hoefkens: "Nieuwe tattoo bij titel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens is aan zijn laatste dagen bezig bij Club Brugge. De verdediger krijgt immers geen contractverlenging. "Maar Club zal altijd in mijn hart blijven."

Hoefkens is de laatste seizoenen uitgegroeid tot een monument bij blauw-zwart. De voormalige aanvoerder kon vorig seizoen via het supportersprotest nog een nieuw contract uit de brand slepen op Jan Breydel. Maar vandaag lijkt Hoefkens echt wel op zijn laatste benen te lopen in de blauw-zwarte wandelgangen.

“Ik besefte dinsdag pas echt dat mijn verhaal bijna geschreven is”, vertelt Hoefkens in Het Nieuwsblad. “De voorzitter vroeg me toen of het niet raar voor me is om hier nog rond te lopen. Maar ik wil niet spreken over een bitter afscheid. Daarvoor had ik hier een veel te mooie tijd.”

De ex-aanvoerder kan nog steeds afscheid nemen met een titel. “Een kampioenschap zou mijn afscheid enkel mooier maken. Het is niet omdat ik de laatste maanden weinig heb gespeeld, dat een eventuele titel voor een bittere nasmaak zou zorgen. Het zou absoluut ook mijn titel zijn. En wie weet kom ik hier in de toekomst wel terug. Club zal altijd in mijn hart blijven.”

In oktober beloofde Hoefkens nog om het Brugse Belfort op zijn lijf te laten tatoeëren bij een landstitel. Een voorbarige belofte? “Waarom zou ik die belofte niet houden? Ik heb hier ook geweldige band met de supporters. Ik vind dat belangrijk. Die band kende ik bij Lierse, Beerschot en Stoke ook.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties