Reactie Kujovic: "Waarom geen topscheidsrechter?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 124 reacties
Kujovic: "Waarom geen topscheidsrechter?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic was na de 5-2 nederlaag van Club Brugge tegen Zulte Waregem niet te spreken over de wedstrijdleiding. Ref Boucaut floot na tien minuten een strafschop voor de thuisploeg en stuurde Duarte met rood van het veld.

Sander De Graeve in Waregem

“Ik snap niet dat ze voor zo’n match, de belangrijkste van het seizoen in België, geen topscheidsrechter aanstellen. We hebben altijd problemen met dezelfde mensen. Dan vind ik het heel raar dat die dan hier op ons bord krijgen”, aldus de doelman van Club.

Vladan Kujovic wil echter niets afdoen van de prestatie van Zulte Waregem. “Ze hebben verdiend gewonnen en ik wens ze ook het allerbeste toe. Ze speelden heel mooi voetbal dit seizoen en je ziet dat er automatismen in de ploeg zitten. Mijn vriend De fauw van bij Roda is ook een echte leider, hij leidt zijn ploeg op een rustige en goede manier.”

Toch wil de Brugse doelman dat Anderlecht wint. “De tweede plaats is nog steeds mogelijk. Daarvoor moeten eerst en vooral onze match zelf winnen. Dat is mogelijk, we hebben ons dit seizoen al na veel klappen hersteld. Dan denk ik dat we een erg grote kans hebben op die tweede plaats, want ik zie Anderlecht zondag als favoriet. Het zou voor de Belgische coëfficiënt ook goed zijn mocht Club Brugge het Champions League-ticket op zak steken. Wij hebben meer Europese ervaring.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties