Taravel: "Anderlecht moet geen cadeautje verwachten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Taravel: "Anderlecht moet geen cadeautje verwachten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kan vanavond op Daknam een nieuwe landstitel vieren. Daarvoor moet paars-wit winnen van Lokeren en hopen op een gelijkspel aan de Gaverbeek. "Maar we gaan Anderlecht geen cadeautje geven", maakt Jérémy Taravel duidelijk.

Anderlecht pakt vanavond landstitel nummer 32 als het wint van Lokeren én als Zulte Waregem – Club Brugge op een gelijkspel eindigt. In het andere geval moet paars-wit wachten tot zondag om het kampioenschap veilig te stellen. En dan gaan we er geeneens vanuit dat ook de hoofdstedelingen nog een steek kunnen laten vallen.

In Lokeren hebben ze alvast geen zin in paars-witte champagne op Daknam. “Anderlecht moet geen cadeautje verwachten”, maakt Taravel meteen duidelijk op de Lokeren-website. “Het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en we willen onze supporters graag nog iets laten zien. We zullen er dus alles aan doen om te winnen en het seizoen in schoonheid af te sluiten.”

Bij de start van play-off I ambieerden de Oost-Vlamingen nog de vierde stek. Het werd echter al snel duidelijk dat de troepen van Peter Maes niet fris genoeg aan de start verschenen. “Het seizoen duurt misschien inderdaad iets te lang voor ons. Je mag niet vergeten dat Lokeren niet over een kern van dertig spelers beschikt. De tank raakt stilaan leeg. Maar we kunnen in de resterende twee wedstrijden nog bewijzen dat we een plaats in de elitegroep verdienden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties