Dury: "Berrier begrijpt wat ik doe"

Dury: "Berrier begrijpt wat ik doe"
Foto: © SC

Franck Berrier zat tegen Club Brugge bijna de hele wedstrijd op de bank. Pas in de toegevoegde tijd mocht hij even opdraven in de plaats van Hazard. Er werd daardoor al gefluisterd dat het verhaal van Berrier bij Essevee ten einde is, maar dat weerlegt coach Francky Dury.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Neen, dit is niet het einde van het verhaal Berrier. Hij bracht ons dit seizoen in de flow waar we nu in zitten. Zoiets vergeet ik niet als coach. Ik heb al drie jaar met hem samengewerkt. We hebben al successen gehad samen. Wat we de voorbije zestien maanden hebben gepresteerd is groots. Iedereen kan eens een minder moment hebben. Franck begrijpt me en weet wat ik doe", aldus Dury vrijdag op een persmoment.

De kans bestaat dat Berrier zelfs zal spelen tegen Anderlecht: “Het was ook goed van de fans dat ze zijn naam scandeerden op het einde van de match. Dat toont dat ook zij begrijpen hoe belangrijk hij dit jaar is geweest. Berrier is heel belangrijk geweest voor ons in Anderlecht. Waarom zou hij dat nu niet opnieuw kunnen zijn?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties