Win een iPad mini

Redactie
| 0 reacties
Win een iPad mini
Foto: © SC

Straks begint de wedstrijd van het jaar in de Belgische competitie. Anderlecht ontvangt daarin Zulte Waregem, een rechtstreeks duel om de titel. Wie zal het halen?

Halfweg de wedstrijd op Lokeren gaf bijna niemand nog een cent voor de kansen van Zulte Waregem dit seizoen. Ondertussen is het misschien geen domme zaak om alsnog uw centen op hen in te zetten, want de kraker tussen Anderlecht en Zulte Waregem met als inzet de titel komt dichterbij. Via Unibet kan je er alvast een aantal leuke pronostieken op wagen.

Daarenboven: als u dit weekend via een mobiel apparaat 10 euro inzet kan u een Ipad mini winnen, dus loont het zeker de moeite om een gokje te wagen. 

Als u bij Unibet bijvoorbeeld gaat voor een inzet van 60 euro op het feit dat Essevee alsnog met de titel gaat lopen, kan u daarvoor 360 euro in de plaats krijgen. 

Krijgen we spektakel in het Astridpark?

Verdien bij een inzet van 60 euro:

144 euro als er 4 keer of meer wordt gescoord.
300 euro als er 5 keer of meer wordt gescoord.

Zin om eens echt gek te doen? Zet dan geld op een 0-3 overwinning voor Zulte Waregem. 4800 euro kan u daarmee verdienen bij een inzet van 60 euro.

Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties