Reactie Berrier: "Tot laatste moment kunnen spelen voor titel"

Berrier: "Tot laatste moment kunnen spelen voor titel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titel is voor Anderlecht, het CL-ticket voor Zulte Waregem. Franck Berrier mocht in de tweede helft meespelen bij de bezoekers. Hij was ontgoocheld, maar had ook oog voor de positieve zaken van het seizoen.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

“Jammer hoe we vandaag naast de overwinning hebben gegrepen. Zeker de manier waarop het tegendoelpunt valt is enorm jammer. We hebben dat doelpunt te snel binnen gekregen. Want we konden echt kampioen worden. Onze voorsprong was zelfs verdiend, vond ik.”

“Toch moeten we positief blijven. We hebben tot het laatste moment voor de titel kunnen spelen. Voor Zulte Waregem is dat uniek, want we blijven een kleine club. Dus moeten we positief blijven en genieten van ons seizoen. Mijn respect gaat naar Anderlecht voor wat zij het hele seizoen hebben gedaan.”

Anderlecht moest nog enkele minuten met een man minder verder, maar dat was volgens Berrier geen voordeel: “Na de rode kaart was er wat compensatie, waardoor ze bij elk contact neergingen. Daardoor is er eigenlijk weinig veranderd voor de match.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties