Reactie Buyens: "Zondag alles of niets"

Buyens: "Zondag alles of niets"
Foto: © SC

AA Gent won met 1-0 van Standard. Daardoor moeten de Rouches zondag vol aan de bak. Yoni Buyens gelooft wel nog in een goede afloop, al weet hij ook dat het niet makkelijk zal worden zondag.

Aernout Van Lindt in Gent

"In de eerste helft speelden we zeker niet slecht en kregen we de beste en meeste mogelijkheden. Maar wij scoren dan niet. Aan de andere kant gaat de bal dan wel binnen uit een van de weinige mogelijkheden. Dat is ons verhaal al een paar weken, namelijk dat wij de kansen niet kunnen afwerken en dat het aan de overkant wel lukt."

"Misschien dat we aan het einde van de match een beetje frisheid misten, maar we mogen nu de vermoeidheid niet voelen. We krijgen nog een wedstrijd en daarin is alles nog mogelijk."

Daarmee is de speler van Standard ondanks het verlies strijdvaardig naar de match van zondag toe. "Het is ook zeer jammer dat we geen doelpunt hebben kunnen maken buitenshuis, want dat is altijd belangrijk in een dubbel duel. Maar goed: alles is nog mogelijk zondag. We moeten er met de steun van het publiek nog eens volledig voor gaan."

"Het zal niet makkelijk worden, maar het is alles of niets nu in de tweede wedstrijd. We mogen nu zeker niet panikeren, al wordt het zondag wel een heel belangrijke wedstrijd. Zowel voor spelers als voor de club is Europees voetbal halen wel heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties