Radzinski: "Losada is een speler met topkwaliteiten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Radzinski: "Losada is een speler met topkwaliteiten"
Foto: © SC

Lierse won vrijdagnamiddag de strijd om Hernan Losada. De spelmaker verkast voor drie jaar naar De Pallieters. Sportief directeur Tomasz Radzinski is erg blij met de komst van de Argentijnse spelmaker.

Met Losada haalde Lierse volgens Radzinski de geknipte spelverdeler binnen. "Met Hernan hebben we een echte nummer 10 binnengehaald. We zijn heel blij dat we alles heel snel konden afronden en dat we iemand met zijn kwaliteiten konden aantrekken. Losada is een speler met topkwaliteiten. Hij is een typische spelverdeler met inzicht, techniek en scorend vermogen”, zo zegt de Poolse Canadees op de officiële website van de club.

Radzinski geeft ook aan dat Lierse nog steeds werk maakt van andere inkomende transfers. “Hernan Losada is na Rachid Farssi onze tweede transfer. We doen ons huiswerk grondig en willen alleen topspelers aantrekken die een meerwaarde voor de club gaan betekenen en we zijn verder bezig met gesprekken met andere toptalenten die hopelijk binnenkort afgerond kunnen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties