Ook België op eerste editie European Street Cup

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ook België op eerste editie European Street Cup
Foto: © SC

De eerste editie van de European Street Cup komt eraan. In Denemarken nemen de beste straatvoetballers van Europa het tegen elkaar op. Ook België stuurt een delegatie.

Esbjerg is op vier, vijf en zes juli het toneel voor de eerste European Street Cup. Het straatvoetbaltoernooi brengt de beste Europese straatvoetballers uit de verschillende disciplines samen. Gedaan met het staren naar YouTube-filmpjes! Vanaf nu strijden de circusartiesten-van-de-straat tegen elkaar om eer en glorie.

Bovendien is er ook een Belgische delegatie aanwezig in Denemarken. Acht spelers zullen de nationale eer verdedigen in het freestyle football, panna-voetbal en straatvoetbal. Volgend jaar komt het evenement bovendien meteen naar ons land.

De European Street Cup heeft de ambitie om uit te groeien tot een begrip in de straatvoetbalwereld. Hopelijk slagen onze jongens er alvast in om het onderste uit de kan te halen.

Belgische selectie: Soufiane El Marnissi, Mohamed Reda Bouassab, Ismaïl Azzahafi, Martijn Debbaut, Evrim Nallar, Dimitri Galli, Alessandro Marchese en Thomas Stemgee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties