Club Brugge gelijk tegen Barnsley

Club Brugge gelijk tegen Barnsley
Foto: © SC

Club Brugge speelde vrijdagavond een oefenpot in en tegen Barnsley, een Engelse tweedeklasser. Blauw-zwart moest genoegen nemen met een 1-1- gelijkspel. Victor Vazquez tekende voor de Brugse treffer.

In tegenstelling tot de oefenwedstrijd tegen Otelul, verschenen er dit keer wel heel wat sterkhouders aan de aftrap bij Club Brugge. Op het middenveld koos coach Garrido voor de ervaren driehoek Simons-Blondel-Vazquez en voorin mochten Refaelov, Gudjohnsen en Lestienne zich tonen.

Enkel achterin moest er wat gesleuteld worden omdat Jim Larsen en aanwinst Monteiro nog kampen met blessureleed. De Deen zal de komende maanden nog niet in actie komen, terwijl Monteiro nog wat sukkelt met de hamstrings. Engels-Duarte was het centrale duo in de achterhoede.

Twee vroege goals

Na net geen kwartier spelen kwam blauw-zwart op achterstand. Het was Dagnali die doelman Mathew Ryan wist te verschalken met een hard schot. Club was niet van slag en reageerde meteen via Victor Vazquez, die kon scoren nadat zijn schot afweek. Twee doelpunten in geen twee minuten  en 1-1 was ook meteen de ruststand.

Na rust mocht de Chinese tester Wang opdraven. Hij verving Victor Vazquez. Ook Lestienne keerde niet meer terug tussen de lijnen, want Musha Bakenga kwam in de ploeg. Wang liet zich, net als de voorbije oefenwedstrijden opmerken. De Chinese belofteninternational kwam bijna opnieuw tot scoren, maar uiteindelijk moesten de Bruggelingen toch vrede nemen met een 1-1-gelijkspel.

Club Brugge: Ryan; Hogli, Duarte (66' Mechele), Engels, De Bock (66' Boli); Simons, Blondel (79' Fourlanos), Vazquez (46' Wang); Refaelov (66' Dierckx), Gudjohnsen (79' Storm) , Lestienne (46' Bakenga).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties