Transfergeruchten van de dag: Reina op weg naar Napoli

Transfergeruchten van de dag: Reina op weg naar Napoli
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Simon Mignolet zal zich geen zorgen hoeven te maken om Pepe Reina. De doelman die acht jaar onder de lat stond bij de club lijkt uitgeleend te gaan worden aan Napoli. Lees er HIER meer over...

Anderlecht-target Jens Toornstra staat ook in de belangstelling van PSV en zijn voorkeur lijkt ook uit te gaan naar de Eindhovense club. Paars-wit zag in hem een mogelijke vervanger van Biglia.

Barcelona zal na het slechte nieuws rond de gezondheidstoestand van Tito Vilanova waarschijnlijk maandag al een nieuwe coach aanstellen. Het gaat om Gerardo Tato Martino, een 50-jarige Argentijn die een link heeft met de familie Messi. Lees het HIER...

Zulte Waregem wil Junior Malanda alsnog overtuigen voor hen te kiezen. De tijd dringt wel, want volgende donderdag moet de Champions League-spelerslijst reeds binnen zijn. Meer info? Lees HIER...

Club Brugge stalt Ivan Trickovski een jaartje bij Waasland-Beveren. De flankaanvaller had geen uitzicht op veel speeltijd bij blauw-zwart en mag zich nu dus gaan bewijzen op de freethiel. Lees er HIER meer over.

FC Barcelona zou wel wat zien in Daniel Agger. Target nummer één Thiago Silva is quasi onhaalbaar en dus richt de Spaanse kampioen zich op andere pistes. In DIT ARTIKEL kom je er meer over te weten.

Tweedeklasser Antwerp heeft alweer een nieuwe speler vastegelegd. Het gaat om de negentienjarige Tomislav Gomelt, die overkomt van Tottenham Hotspur. Lees er HIER meer over.

Ook KV Kortrijk heeft een nieuwe speler beet. Robert Klaasen, al een tijdje op proef, heeft vandaag een contract getekend bij KVK. Kom er in DIT ARTIKEL meer over te weten.

Dinamo Kiev weet van geen ophouden. De Oekraïers versterkten zich eerder al gevoelig en zouden nu Aleksandar Dragovic willen wegplukken bij FC Basel. Lees er HIER meer over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties