Reactie Been: "Stel je voor dat alles al goed zou gaan..."

Fabian Morren
| 137 reacties
Been: "Stel je voor dat alles al goed zou gaan..."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Supercup voor Racing Genk. De ploeg van Mario Been waren een maatje te klein voor Anderlecht. "We maakten onze kansen niet af", sakkerde Been, die zich voor het overige nog niet te veel zorgen lijkt te maken.

"Vandaag ging het om het echie. Zo zeggen we dat in Nederland. We wilden die Cup ook graag winnen. Het was een leuke match met veel kansen", zei Been. "We vergaten het echter af te maken in het begin van de wedstrijd."

"In het laatste gedeelte van de eerste helft gaven we te veel kansen weg. We maakten het speelveld ook veel te groot. In de tweede helft deden we het een stuk beter. We vergaten dan echter opnieuw om het verschil te maken in het eerste kwartier na de rust", aldus de Nederlander.

Miste Genk geen creativiteit? "Nou, dat vind ik toch wat goedkoop. Dit is het elftal dat vorig jaar zo geweldig presteerde. We hebben wel degelijk creatieve spelers zoals Gorius, De Ceulaer en Limbombe. Het komt er alleen op aan om dat op het juiste moment op het veld te laten zien."

Genk lijkt toch nog werk aan de winkel te hebben. "We hebben nog een week om de echte scherpte in het elftal te krijgen. Stel je voor dat nu al alles goed zou gaan...", knipoogde Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties