Standard-verdediger op weg naar Sporting?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Standard-verdediger op weg naar Sporting?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onderhandelingen rond een nieuw contract voor Kanu raken in het slop. Standard dreigt de verdediger dan ook te verliezen aan Sporting Lissabon. Of tovert Roland Duchâtelet alsnog een wit konijn uit de hoed?

De Standard-voorzitter deed de voorbije weken al enkele opvallende dossiers in het voordeel van Standard kantelen. William Vanqueur, Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel bleven Luik trouw en bezorgen Standard meteen het etikel ‘titelfavoriet’. Maar met Kanu lijkt het vooralsnog niet te lukken.

De Braziliaanse verdediger heeft nog een contract tot 2015 in de Vurige Stede, maar eist een financiële verbetering. Het andere geval is simpel: vertrekken. En net daar komt Sporting Lissabon piepen.

De Portugese groenhemden azen al enkele weken op Kanu, maar laatstgenoemde liet telkenmale optekenen dat hij de voorkeur geeft aan een verlengd verblijf op Sclessin. Volgens La Dernière Heure bereikten de onderhandelingen echter een dieptepunt, dus een transfer zou nu wel eens snel beklonken kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties