Raman: "Kortrijk een ploeg voor top zes"

Marc Van Den Noordgaete
| 15 reacties
Raman: "Kortrijk een ploeg voor top zes"
Foto: © SC

Benito Raman was de absolute uitblinker in de met 1-2 gewonnen wedstrijd van KV Kortrijk bij Sporting Charleroi. Niet alleen zorgde de huurling van AA Gent voor de winninggoal, in de tweede helft kon enkel Mandanda hem van enkele doelpunten houden. Hij stak alvast de loftrompet over zijn ploeg.

Marc Van Den Noordgaete in Charleroi

"In het eerste halfuur had ik nochtans zware benen", verraste de nog altijd maar 18-jarige flankaanvaller. "We hadden maandag een zware training en dinsdag trad ik met de beloften aan in de beker van België, een torrnooi dat de club wil winnen. Maar daarna liep het veel beter, en de wedstrijd kon zelfs kort na rusten beslist worden. Ongelooflijk echter hoe Mandanda mijn pegels uit zijn doelvlak kon houden. Na de wedstrijd heb ik hem dan ook gefeliciteerd met zijn prestatie."

Zulte Waregem

Raman mag echter ook heel wat pluimen op zijn hoed steken, want met zijn glansprestatie bezorgt hij zijn trainer een luxeprobleem. "De coach kan overal wisselen, dat is precies de sterkte van de ploeg", betrekt hij zijn maats in de eer. "Wij hebben een goede mengeling van jeugd en ervaring, het lijkt eigenlijk een beetje op het Zulte Waregem van vorig seizoen. Misschien kunnen wij dit seizoen zelfs de rol van onze buren overnemen."

Volhouden

"Ikzelf mag zeker niet mopperen. Bij Beerschot was ik vorig seizoen al enkele keren beslissend, tijdens de openingsmatch tegen OHL had ik een halve voet in onze winninggoal en ook vandaag zorg ik voor de beslissing. Dat toont aan dat ik op de goede weg ben, en ik hoop dat heel lang vol te houden", aldus de Kortrijkse uitblinker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties