Reactie Losada opgelucht na zege: "Gent spookte nog door mijn hoofd"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Losada opgelucht na zege: "Gent spookte nog door mijn hoofd"
Foto: © SC

Hernan Losada bezorgde Lierse de eerste driepunter van het seizoen vanop de stip. Dat hij als spits moest opdraven, vond hij niet erg. "Ik doe dat wel graag."

Robby Morren in Lier

"Het gevoel van een overwinning had ik al lang niet meer gehad. Ik ben er blij mee, hopelijk kunnen we dit gevoel een tijdje vasthouden", lachte Losada. "Ik vind dat we de drie punten ook verdienden." Vorige week was hij nog heel erg boos nadat zijn team tegen Gent een voorsprong weggaf in de toegevoegde tijd. "Die match spookte nog door mijn hoofd maar ik heb al mijn energie op het veld gebruikt."

Na een schamele 1 op 12 zat er toch wel druk op de ketel bij Lierse. "We moesten winnen, er was wel druk maar we zijn daar goed mee omgegaan." Het was Losada die een belangrijke strafschop tegen de touwen joeg. "Ik wist dat het een belangrijk moment was maar ik voelde geen druk bij die penalty."

Aanvaller

Losada begon aan de wedstrijd als aanvaller. "Dat klopt maar het was de bedoeling om tijdens de match te wisselen met Bourabia. Als de coach mij als aanvaller wil gebruiken, dan doe ik dat graag. Ik wil spelen waar dat het best is in functie van het team. Ik moet op die positie nog bijleren maar ik doe het wel graag."

Punten pakken tegen KV Mechelen

Met de eerste overwinning in de achterzak, kunnen de Pallieters toch al met een geruster gevoel naar KV Mechelen trekken voor de derby zaterdag. "Dat wordt toch wel speciaal. Elke wedstrijd is moeilijk maar we gaan proberen om daar punten te pakken. Het maakt toch wel een verschil dat we tegen Waasland-Beveren wonnen. Nu kunnen we met een ander gevoel naar Mechelen afzakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties