Beobank tot 2016 hoofdsponsor: "Fier dat we Genk kunnen ondersteunen

Marc Van Den Noordgaete
| 77 reacties
Beobank tot 2016 hoofdsponsor: "Fier dat we Genk kunnen ondersteunen
Foto: © SC

Racing Genk heeft op korte termijn een nieuwe shirtsponsor te pakken: Beobank. Zowel de club als de bank zijn bijzonder enthousiast over de samenwerking. "We zijn fier dat we een topclub als Genk kunnen ondersteunen", klinkt het bij de bank.

Robby Morren in Genk

"We zijn heel fier en tevreden dat we een nieuwe hoofdsponsor mogen voorstellen", zo stak algemeen directeur Degraen van wal. "In deze tijden is dat niet evident. We zijn erin geslaagd om aan normale en correcte voorwaarden een overeenkomst te vinden met Beobank. Zij zullen tijdens alle matchen op onze shirts staan, het gaat om een volledige sponsoring."

Concreet zal Genk zondag tegen Zulte Waregem aantreden met Beobank op de borst en ook in het Europese duel tegen Dinamo Kiev zal de bank op de shirts prijken. "We zijn tevreden dat we op korte termijn een stabiele partner als hoofdsponsor gevonden hebben. Het is een heel stabiele bank en het gaat om een interessante samenwerking voor beide partijen", liet voorzitter Houben optekenen.

Familiale club

Bij Beobank is men minstens zo tevreden als bij Racing Genk. "Beobank is een Belgische bank voor een breed publiek van jong tot oud en van alle sociale klassen. Dan kom je al snel bij voetbal uit want dat interesseert veel mensen. Genk is een ambitieuze club. Bovendien is het een familiale club met waarden die overeenstemmen met de waarden van onze bank. Genk is ook een financieel stabiele club en als bank speelt dat natuurlijk ook mee. We zijn zeer tevreden met dit nieuwe partnership", aldus marketing directeur Guilloret.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties