Reactie Fernandez: "We gaan niet veel goals maken dit seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Fernandez: "We gaan niet veel goals maken dit seizoen"
Foto: © SC

AA Gent ging gisteravond met de billen bloot tegen KV Kortrijk. 3-0 werd het in het Guldensporenstadion. Achteraf hekelde een teleurgestelde Victor Fernandez het gebrek aan scorend vermogen van zijn ploeg.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Het resultaat zegt alles", zuchtte Fernandez na afloop. "Kortrijk speelde erg goed met veel intensiteit. Op elk moment konden ze ons pijn doen en ze scoorden ook op de juiste momenten. In plaats van 1-1 werd het 2-0. Door het goeie spel van Kortrijk en de slechte partij van ons haalden we hier geen resultaat."

Dat ex-Gent-spelers een groot aandeel hadden in de goals vond hij niet zo'n probleem. "Ach, dat is voetbal. Misschien waren ze extra gemotiveerd omdat het tegen ons was. Verrast was ik niet door de tactiek van Kortrijk, maar ik was ook nooit op mijn gemak. Ze hadden een snelheid die wij niet hadden vandaag."

AA Gent had het opnieuw moeilijk om kansen te creëren. "We zullen niet veel goals maken dit seizoen", was Fernandez hard. "Er zitten geen topschutters in de kern, er is te weinig scorend vermogen. De laatste pas was ook vaak niet goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties