Van den Brom: "Verrassend, die trainerswissel voor beladen duel"

Van den Brom: "Verrassend, die trainerswissel voor beladen duel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom hoeft zondag dus geen hand te gaan schudden met Juan Carlos Garrido, wel met Philippe Clement. De coach van Anderlecht denkt wel dat de trainerswissel invloed zal hebben op de wedstrijd.

"Ja, dat denk ik wel", antwoordde Van den Brom toen hem de vraag gesteld werd. "Ik vond het eerst en vooral een verrassing dat Garrido ontslagen werd voor zo'n beladen wedstrijd als Club Brugge-Anderlecht. Zoiets doet iets met een groep. Ik hoorde dat ze de spelers in het overleg betrokken hebben. Spelers zijn ook altijd medeverantwoordelijk voor zo'n ontslag. Ik denk dat het toch iets gaat doen. Technisch of tactisch misschien niet, want ik denk niet dat Philippe veel zal wijzigen. En Preud'homme zal nog maar minimale invloed gehad hebben."

Van den Brom trekt het zich in ieder geval niet al te veel aan. "Ik heb er voor de rest geen mening over. Voor ons maakt het ook allemaal niet zoveel uit. Ik ken Preud'homme ook nog van bij Twente. Hij speelde mooi en aanvallend voetbal. Ik hou daarvan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties