Naessens: "Beker blijft kortste weg naar Europa"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Naessens: "Beker blijft kortste weg naar Europa"
Foto: © SC

Zulte Waregem trekt vanavond naar Hamme. Jens Naessens is echter op zijn hoede voor de plaatselijke derdeklasser. "We moeten deze partij met dezelfde mentaliteit als een competitiewedstrijd aanvatten."

Zulte Waregem gaat vanavond op het veld van VW Hamme op zoek naar een vervolg in het bekerverhaal. Jens Naessens wil alvast niet weten van enige onderschatting en waarschuwt zijn ploegmaats voor de blauwhemden. “Vorig seizoen kwamen we ook al goed weg bij een derdeklasser en dat scenario mogen we niet herhalen. Het zou een grote vergissing zijn om de partij niet met dezelfde mentaliteit als een competitiewedstrijd aan te vatten.”

“We zullen ons dit seizoen niet inhouden in de bekercompetitie”, gaat de Deinzenaar verder in Het Nieuwsblad. “Het blijft toch de kortste weg naar Europa. Vorig seizoen schakelde KRC Genk ons uit in de kwartfinales en dat weekte enige teleurstelling los. Deze keer willen we absoluut verder doorstoten.”

Toch schenkt Francky Dury wellicht enkele sterkhouders rust. Zo zullen Junior Malanda en Thorgan Hazard naar alle waarschijnlijkheid plaatsnemen op de bank. “We willen in deze fase van het seizoen geen spelers verliezen met overbelastingen”, besluit Naessens. “Het lijkt me dan ook logisch dat de coach enkele jongens rust gunt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties