Reactie Diabang: "Vertrouwen meenemen naar Genk"

Diabang: "Vertrouwen meenemen naar Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen won met ruime 5-1 cijfers van Boussu Dour Borinage, met dank aan Boubacar Diabang. De kleine flankspeler scoorde twee keer en besliste zo de wedstrijd. Na de match was Diabang dan ook uiterst tevreden.

Aernout Van Lindt in Mechelen

“Het was een belangrijk doelpunt inderdaad, mijn eerste. Zolang het 1-0 of 1-1 is, dan was het tricky. Maar eens je begint te scoren, dan kom je er door”, aldus Diabang.

“We hadden het namelijk best lastig in het begin, maar op het einde ging het in de omschakeling makkelijk. We gaan zo door in de Beker van België en moeten nu vertrouwen hebben naar Genk toe dit weekend. Het zal moeilijk worden, zowel nu als in de Beker.”

“Wil finale spelen”

Tegen Racing Genk kan in de Beker van België alvast revanche genomen worden voor de verloren bekerfinale van enkele jaren terug: “Ja, dat wordt een soort revanchegevoel. Iedereen spreekt hier nog over 2009 en ook over die finale.”

“Ik wil zelf ook wel eens die finale spelen. Ik heb wel al eens een bekerfinale verloren – in Bosnië was dat tegen Sarajevo – en zou er graag nog eens eentje spelen hier in België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties