Reactie Sterckx: "Jordan zal zijn plaats wel vinden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Sterckx: "Jordan zal zijn plaats wel vinden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een mindere actie van Jordan Lukaku kon René Sterckx met een knappe dribbel en dito schot Waasland-Beveren op rozen zetten. Zelf is hij ervan overtuigd dat Lukaku toch zal bovendrijven bij Oostende.

Sander De Graeve in Beveren

Sterckx viel in tegen een heleboel ex-ploegmaats. "Lukaku en Canesin kwam ik op Anderlecht al tegen en met Berrier speelde ik bij Zulte Waregem. Ik vind niet dat we Lukaku mogen afrekenen op deze prestatie. Hij heeft veel offensieve kwaliteiten. Hij zal zijn plaats wel vinden bij Oostende, daar ben ik zeker van."

De middenvelder was in vorm en tekende voor een knappe goal tegen Oostende. "Ik wou eigenlijk meteen schieten, maar zag dat de verdediger erg snel op mij af kwam. Daarom kapte ik hem nog uit. De bal ging er via de verste paal in."

Volgens Sterckx won Waasland-Beveren verdiend van Oostende. "Ze zijn haast niet gevaarlijk geweest. Vanaf minuut één hebben we Oostende onder druk gezet. Het is alleen jammer dat we na die rode kaart voor Brouckaert wat terugvielen."

Hij was zelf tevreden over zijn invalbeurt. "Ik heb proberen mijn spel te spelen en vaak de bal te vragen. Het belangrijkste is nu om blessurevrij te blijven. Ik speel nu al vier jaar in eerste nationale, maar heb amper matchen op mijn cv door blessures."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties